VOIT ILMOITTAUTUA KAIKKIIN SARJOIHIN VIELÄ TORSTAINA  PIRKAN KIERROKSEN TOIMISTOLLA HERVANNAN VAPAA-AIKAKESKUKSESSA , LINDFORSINKATU 5, 33720 TAMPERE  KLO 12-19.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN VALKEAKOSKELLA TEHTAAN KENTÄLLÄ SU 6.10. KLO 8-10

Täysmatka 33 km, 50 euroa, Ei alennuksia jälki-ilmoittautuessa.

Jälki-ilmoittautumispiste sijaitsee Tehtaan kentän parkkipaikan välittömässä läheisyydessä. Samasta paikasta löytyvät myös etukäteen maksetut kisamateriaalit. Kisakansliassa maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ( yksi pääte käytössä) ja erilaiset työsuhde-edut (lue ohjeistus työsuhde-eduista Pirkan Hölkän tapahtumainfosivulta).

JO-MAKSETTUJEN KISANUMEROIDEN NOUTO

Jo-maksetut kisanumerot, joita ei ole tullut postitse, löytyvät jälki-ilmoittautumispisteeltä (ensimmäinen telttakatos Tehtaan kentälle saavuttaessa, Tehtaankadulta tultaessa).

OSALLISTUJAN OHJEET

Tutustu osallistujien ohjeisiin ennen tapahtumaa tästä. 

Etukäteen osallistujille lähetetyssä esitteessä on virheellinen tieto, jonka mukaan Hölkän maali sulkeutuisi klo 18.  Maali  sulkeutuu sunnuntaina 6.10 klo 17!

LISÄHUOMIOT
Bussimatkan etukäteen lunastaneiden (listassa lisäpalvelu 1 tai 3) nimilista löytyy myös bussin rahastajilta. Mikäli lisäpalvelusta kertova tarra on unohtunut kisanumerostasi tai numerosi vasta odottaa sinua Valkeakoskella, et tarvitse erillistä tositetta maksustasi.

Lähtöalueella Tehtaan kentällä, lähtösuoran välittömässä läheisyydessä on nyt myös Kooveesuunnistuksen ja Pirkan Pyöräilyn yhteinen 12-paikkainen vessavaunu käytössänne.

JÄLKI-ILMOITTAUMINEN  VUORESKIEPPIIN NIRVASSA  HÖLKÄN MAALISSA SUNNUNTAINA 6.10 KLO 9.30-11.30 

Matka 16 km, 25 euroa, Ei alennuksia jälki-ilmoittautuessa.

Ilmoittautuminen kisakansliassa samassa  siivessä naisten ja miesten pukuhuoneiden kanssa (opasteet).

Tutustu Vuoreskiepin osallistujien ohjeisiin tästä.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN TALKOOHÖLKKÄÄN  13.10. VERKKOKAUPASSA  KESKIVIIKKOON 9.10. SAAKKA. 

SEN JÄLKEEN VOIT MAKSAA OSALLISTUMISESI  VAIN KÄTEISELLÄ TALKOOHÖLKÄN LÄHDÖSSÄ, LUE ALLA OLEVAT OHJEET.

Matka  33 km, hinta 30 euroa. Ei alennuksia jälki-ilmoittautuessa.

Tutustu Talkoohölkän osallistujien ohjeisiin tästä. 

IKI-PIRKAN 5 KM:LLE EI VOI JÄLKI-ILMOITTAUTUA LÄHDÖSSÄ.

ETUKÄTEEN ILMOITTAUTUNEET

Lista kaikista etukäteen ilmoittautuneista julkaistaan perjantaina 4.10. Mukana on jo nyt lähes 1200 osallistujaa, joten luvassa on  suuren  50-vuotis hölkkäjuhlan tuntua!

Emme seuraa enää perjantaina 4.10 sähköposti – ja pankkiliikennettä. Jos  nimeäsi ei löydy osanottajaluettelosta ja olet maksanut osallistumismaksun, esitä lähtöalueella virkailijoille  tosite maksusta, jota vastaan saat rintanumerosi.