Uuden ilmoittautumisjärjestelmän avaaminen siirtyy valitettavasti tammikuulle. Mikäli sinulla on kuitenkin 31.12.2020 vanhaksi meneviä liikuntaetuja ja haluat ne hyödyntää toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Mobiilisovellukset:
– Suorita maksu haluamallesi toimipaikalle (Pirkan Hiihto, Pirkan Pyöräily, Pirkan Hölkkä, Pirkan Soutu tai Pirkan Kierros)
– Hinnan löydät kunkin tapahtuman tapahtumainfo sivulta ja hinta on alimman maksukynnyksen mukainen hinta. Koko Pirkan Kierroksen paketti maksaa 195 €.
– Tämän jälkeen lähetä vielä sähköposti osoitteeseen (toimisto@pirkankierros.fi). Lisää viestiin, osoitetietosi, puhelinnumero ja sähköposti sekä sarja/matka johon osallistut.
– Kun uusi ilmoittautumisjärjestelmä aukeaa syötämme täältä tiedot järjestelmää ja sinä saat siitä vahvistuksen omaan sähköpostiisi.
– Jos maksat vain osan liikuntaedulla niin sekin on täysin ok ja palaamme loppusumman osalta asiaan tammikuulla. Saamme kuitin kaikista ostoista niin näemme jos maksu on jäänyt vajaaksi.

Fyysiset liikuntasetelit:
– Postitasetelit osoitteeseen Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere, laita kuoreen myös osoitetietosi, puhelinnumero ja sähköposti sekä sarja/matka johon osallistut. Voit myös halutessasi laittaa sähköpostin että setelit ovat tulossa.
– Kun uusi ilmoittautumisjärjestelmä aukeaa syötämme täältä tiedot järjestelmää ja sinä saat siitä vahvistuksen omaan sähköpostiisi.
– Jos maksat vain osan liikuntaedulla niin sekin on täysin ok ja palaamme loppusumman osalta asiaan tammikuulla.

Pirkan Kierroksen toimisto on vielä avoinna viikolla 51 ma-ke klo 9-15. Tämän jälkeen tavoitat meidät seuraavan kerran 5.1.2021.
Haluamme toivottaa kaikille oikein mukavaa ja liikunnallista Joulun aikaa!