Pirkan Hiihto ja Tampereen Maratonklubi järjestävät pitkän hiihtovaelluksen lauantaina 23.2.2019, eli viikko ennen Pirkan Hiihtoa. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä.

Yhteisellä vaelluksella hiihdetään Pirkan Uraa pitkin Niinisalosta Eräharjun metsästyskämpälle Ikaalisiin, jossa syödään ja saunotaan. Matkaa kertyy 40 kilometriä. Halukkaat voivat käydä tämän lisäksi kääntymässä Hämeenkyrön lentokentällä ja näin lisätä omaan matkamittariin ylimääräisen kympin lenkin.

Kuljetuksen, metsästyskämpän ja ruokailun kulut jaetaan osallistujien kesken ja hinnaksi tulee 30 euroa. Tampereen Maratonklubilaisille hinta on 20 euroa. Hiihtovaellus on omatoimiretki, jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Mukana vaelluksella ovat Tampereen Maratonklubin Arto Juusela ja Jani Raipala, jotka tuntevat reitin ja huolehtivat aikataulun pitävyydestä.

Ilmoittaudu hiihtovaellukselle 18.2.2019 mennessä Pirkan kierroksen toimistoon sähköpostitse toimisto(at)pirkankierros.fi  tai kysy lisäinfoa Jani Raipalalta, jani.raipala(at)gmail.com, 050 597 0693.

Päivän aikataulu on seuraava:

Siirrytään omilla kyydeillä eri puolilta Tampereen seutua kohti Eräharjun metsästyskämpää: http://eraharju.com/index.html

Kello 8:00 Yhteiskuljetus (Atro Vuolle) Eräharjun metsästyskämpältä Niinisalon varuskunnan läheisyyteen

Kello 9:00 Lähdetään hiihtämään Niinisalosta kohti Eräharjua

~ 10:30 – 11:15 Eri vauhtiset hiihtoryhmät pysähtyy halutessaan Jämin lomahotellille, josta jokainen voi itse rahalla ostaa kahvia / muuta juotavaa, sämpylää, ruisleipää ja muuta pikkupurtavaa

~ kello 11:45 – 13:15 hiihtoryhmät saapuvat Vatulan hiihtomajalle, josta voi ostaa juotavaa/pientä purtavaa omalla rahalla.

~ kello 13:00 – 14:00 hiihtoryhmät saapuvat Eräharjun metsästyskämpälle saunomaan, syömään ja rupattelemaan 🙂

~ kello ”sopivasti” Suunnataan omilla autoilla taas kohti kotia. Tilat ja sauna on varattu meille sunnuntaille kello 12 asti.