Reppuhiihtoon etukäteen ilmoittautuneet

Reppuhiihto järjestetään lauantaina 9.3.2019 perinteisellä 90 km Pirkan Uralla Niinisalosta Tampereelle. Reitti noudattelee pääosin varsinaisen Pirkan Hiihdon reittiä. Lähtö on Niinisalossa, mutta maali Teivon raviradan sijasta Lamminpään hiihtomajalla. Ladut ajetaan ennen lauantaita koko matkaltaan. Reppuhiihtäjät lähtevät matkaan Niinisalosta oman mielensä mukaan aamukuuden ja puoli kahdeksan välillä perinteisellä tai vapaalla hiihtotavalla. Kyröskoskella ja maalissa on järjestäjien tarjoamat mehupisteet. Reitin varrella on auki myös maksullisia kahviloita. Reppu-Pirkassa ei ole ajanottoa eikä sarjajakoa. Reppu-Pirkka hyväksytään Pirkan Hiihdon suoritukseksi ja Pirkan Kierroksen osasuoritukseksi.

KULJETUKSET NIINISALOON

Reppu-Pirkan yhteiskuljetus linja-auto lähtee Tampereen keskustorilta, vanhan kirkon edestä lauantai-aamuna klo 4.45 ja Teivon Raviradalta klo 5.00.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Kanslia sijaitsee Niinisalon varuskunnan tykkihallin toisessa kerroksessa ja se on avoinna klo 6.00–7.30.

LÄHTÖ JA MAALI

Reppu-Pirkkaan startataan Niinisalosta klo 6–7.30. Lähtö ennen klo 6 on kielletty! Maali sijaitsee Lamminpään Hiihtomajalla (Teivon raviradan parkkipaikan läheisyydessä). Maali suljetaan klo 20.

VARUSTEKULJETUS LÄHDÖSTÄ MAALIIN

Merkitse rintanumerosi postissa saamaasi reppurannekkeeseen ja jätä reppusi Niinisalossa bussin läheisyyteen. Näin se kuljetetaan Lamminpään majalle odottamaan.

MATKALLA

Turvallisuussyistä osallistujat pitävät yllään rintalappuja tai omia kunniahiihtäjänumeroita koko matkan ajan. Reppuhiihto noudattaa pääosin varsinaisen Pirkan Hiihdon reittiä. Jämillä kierretään alkuperäistä reittiä laskeutumiskentän reunaa eli ei mennä aivan hotellin piha-alueelle. Latu menee Jämin harjun eteläpuolelta yhtyen Pirkan laavun kohdalla takaisin Pirkan alkuperäiselle latu-uralle Poikkema on selvästi merkitty. Maaliin tullessa seurataan opasteita Lamminpään Hiihtomajalle sen sijaan että laskettaisiin Teivon Ravikeskuksen pihaan.

Reppuhiihdon ainoat mehupisteet ovat Kyröskoskella ja maalissa, joissa tarjolla mehua, vettä ja kuntojuomaa. Kyröskosken huoltopisteellä on myös myynnissä mm makkaraa ja kahvia. Kyröskosken huoltopiste suljetaan klo 14.30. Lisäksi tarkastuspisteellä on tarjolla mehua ja kuntojuomaa. Tarkastuspisteen sijaintia ei paljasteta, mutta se sijaitsee Kyröskosken jälkeen. Matkan varrella on maksullisia kioskeja/hiihtomajoja avoinna mm. Jämillä, Vatulassa ja Kyröskoskella.

Lähtöalueella ja Kyröskosken huoltopisteellä on myös varsinaisesta kisasta jäljelle jääneitä suksivoiteita käytettävissänne; suosittelemme kuitenkin huolehtimaan suksien voitelusta omatoimisesti.

Reppuhiihdossa ei ole järjestettyä keskeytyskuljetusta.

Hiihtäjiä muistutetaan vielä siitä, että Reppuhiihdon aikana ladun tieylityskohdissa ei ole liikenteenohjaajia, joten olkaa varovaisia teitä ylittäessänne!

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT

Lähtö: Niinisalon kanslia Jouni Välisalo, 045 638 5101

Maali: Lamminpään Maja, Harjulan Halla, Kalle Antila, 0400 627 550

Yleisinfoa matkan varrella, Tapio Syrjänen, 050 588 5332

Jälkipartio Niinisalo Kyröskoski, Mika Koponen, 02 9944 3880

Jälkipartio Kyröskoski-Maali, Erkki Mansikkamäki, 044 972 9835

Kävelyosuudet Vaasantien alituksen jälkeen (300m) ja Kyröskosken huoltopisteen jälkeen (1km)  

SUIHKUT JA SAUNAT

Lamminpään ulkoilumajan saunat ovat lämpiminä. Lamminpään Ulkoilumajan oma kahvila palvelee koko päivän.

tulosluettelon tekoa (2 viikkoa tapahtumasta), niin saamme tietosi (esim seura tai hiihtokerrat) oikein virallisiin tuloksiin.