Vielä ehdit mainiosti mukaan 50:teen Pirkan  Juhlahölkkään! Jo vuonna 1970 aloitettuun hölkkätapahtumaan on tänäkin vuonna ilmoittautunut jo 900 juoksijaa; kun ilmoittaudut mukaan ennen 18.9., saat numerolapun postitettuna kotiisi. Valkeakoskelta Tampereelle kulkeva reitti on 33 km pitkä ja matkalta löytyy kuusi huoltopistettä. Reitti kulkee vaihtelevasti pururatoja, metsäteitä ja – polkuja pitkin. Osallistumismaksun lisäksi osallistujilla on mahdollisuus lunastaa itselleen lisäpalveluita kuten bussikuljetus ja keittolounas.  50-vuotis juhlan kunniaksi kaikki maaliin tulleet saavat juhlamitalin, kakkukahvit sekä Aallon Leipomon uutukaisen kauraleivän! Käy lukemassa lisää tapahtumasta ja palveluista tapahtumainfo -sivulta.

Juhlavuotta varten on järjestetty paljon toivottu puolimatka Vuoreskieppi. Noin 16 km pitkä Vuoreskieppi järjestetään yhteistyössä Tampereen Urheilijat-38:n kanssa. Lähtö tapahtuu Nirvasta Pitkän Pirkan maalialueelta ja reitti kulkee Vuoreksen kauniin asuinalueen läpi ja yhdistyy Pirkan Kierroksen pitkän matkan reittiin Vormiston huoltopisteeltä kulkien loppumatkan samaa reittiä Nirvaan maaliin. Tarkan reittikuvauksen löydät täältä.

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme myös kaikille Ikikuntoilijoille, eli yli 30 kertaa osallistuneille ja hölkkäuransa jo lopettaneille ”keltaliiveille” omat kokoontumisajot, Iki-Pirkan. Osallistujat kuljetetaan Nirvan maalialueelta Hervannan Suolijärvelle, jossa startataan yhteislähtönä matkaan. Matkan varrella on yksi huoltopiste (Hervanta). Iki-Pirkan matkaksi tulee noin 5 km.

Ilmoittautumaan kaikkiin sarjoihin pääset täältä.