Kesän 2023 Pirkan Pyöräily lähestyy vauhdilla. Ennakkoon mukaan on ilmoittautunut noin 2200 pyöräilijää.

Lähtölistat löydät täältä!

Poljettavat matkat ovat tutut: päämatkat 217 kilometrin Pitkä Pirkka ja 134 kilometrin Klassikko kiertävät Näsijärveä, ja 40 kilometrin Pirkan Pyhä Pyhäjärveä. Lisäksi tarjolla on neljän kilometrin mittainen Lilliputti perheen pienimmille sekä uutuutena 10 kilometrin Soveltava-pyöräily toimintarajoitteisille. Kaikki matkat tarjoavat elämyksiä ja haasteita monenlaisille polkijoille.

Lisäksi seuraavan viikon perjantaina 16.6. järjestetään Pirkan Yöpyöräily, jossa 134 kilometrin reitillä nautitaan suomalaisen kesäyön tunnelmista.

 

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista lauantaina 10.6. klo 15–19 sekä sunnuntaina 11.6. klo 6.30 alkaen Hakametsän jäähallilla. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksut, liikuntaedut (Epassi, Smartum jne.) ja MobilePay.

HUOM. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan AINOASTAAN Hakametsässä yllä mainittuina ajankohtina.

Numeroiden nouto

Numeroiden nouto tapahtuu Hakametsän jäähallilta lauantaina 10.6. klo 15–19 sekä sunnuntaina 11.6. klo 6.30 alkaen.

Numerot on lajiteltu aakkosjärjestykseen. Noutopisteistä jäähallilla on kolme. Klassikon numerot omanaan, Pirkän Pirkan omanaan ja Pirkan Pyhä, Soveltava Pyöräily & Lilliputti omanaan. Jäähallilla on selkeä opastus numeroiden hakuun.

RYHMÄT! Mikäli yksi hakee kaikki ryhmän numerot, ilmoitathan siitä viimeistään 5.6. osoitteeseen toimisto@pirkankierros.fi

Mitalin palauttamalla lahjoitat hyväntekeväisyyteen

Kaikki maaliin tulleet palkitaan Pirkan Pyöräily -mitalilla. Mitalissa ei ole vuosilukua valmiina, mutta sen voi käydä kaiverruttamassa kisakansliassa. Myös tänä vuonna on mahdollista palauttaa mitali kisakansliaan ja lahjoittaa 1,5 € hyväntekeväisyyteen.

Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).