Kesän 2022 Pirkan Pyöräily lähestyy ja tähän mennessä matkaan on ilmoittautunut mukaan noin 1 800 pyöräilijää. Kahden koronavuoden jälkeen tapahtuma palaa normaaliin muotoonsa, kun pitkien reittien lisäksi myös Pirkan Pyhä ja Lilliputti poljetaan sunnuntaina 12.6. Perjantaina 17.6. poljetaan perinteisesti ja ainoastaan Yöpyöräily.

 

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan

Ennakkoilmoittautuminen päättyy maanantaina 6.6.2022. MunPyöräilyn ilmoittautuminen päättyy 31.5.!

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista lauantaina 11.6. klo 15−19 sekä sunnuntaina 12.6. klo 6.30 alkaen. Molempina päivinä jälki-ilmoittautuminen on Hakametsän jäähallilla. Maksutapoina käyvät: käteinen, liikuntaedut (Epassi, Smartum jne.), MobilePay ja korttimaksut.

HUOM. jälki-ilmoittautumisia EI OTETA VASTAAN viikolla toimistolla, eikä myöskään sähköpostilla tai puhelimitse. Ainoastaan Hakametsässä la-su.

 

Numeroiden haku

Numeroiden nouto tapahtuu Hakametsän jäähallilta lauantaina 11.6. klo 15−19 sekä sunnuntaina 12.6. klo 6.30 alkaen. Numeroita EI SAA lainkaan Pirkan Kierroksen toimistolta.

Numerot on lajilteltu aakkosjärjestykseen. Noutopisteistä jäähallilla on kolme. Klassikon numerot omanaan, Pirkän Pirkan omanaa ja Pirkan Pyhä & Lilliputti omanaan. Jäähallilla on selkeä opastus numeroiden hakuun.

RYHMÄT HUOM! Mikäli yksi hakee kaikki ryhmän numerot ilmoitathan siitä 9.6. mennessä toimistolle (toimisto@pirkankierros.fi, 0504085111)

Muutoksia mitalikäytäntöön

Jaetut mitalit ovat vuosiluvuttomia. Mikäli osallistuja haluaa saada mitaliin vuosiluvun, sen voi käydä painamassa kisakansliassa. Mikäli kotiin on kertynyt jo riittävästi mitaleita, on tämä viimeisin mahdollista vaihtaa 2 €:n arvoiseen hyväntekeväisyyslahjoitukseen. Vaihto kisakansliassa.

 

Ohjeet ja osallistujalistat numeroiden kanssa julkaistaan viikon 22 alussa.